• Ми працюємо сім днів на тиждень

«Odyssey of the Seas» починає свій сезон з Ізраїлю

Новини

Довгоочікуваний круїзний лайнер Royal Caribbean International «Odyssey of the Seas» відправиться з Ізраїлю цього сезону. Жителі Ізраїлю будуть першими пасажирами, які здійснять плавання на теплоході під час його перших рейсів в травні цього року. Судно пропонує ізраїльським туристам комбінацію круїзів тривалістю від 3 до 7 ночей з Хайфи до островів в Середземному і Егейському морях, відвідати Родос, Санторіні, Міконос, Кіпр, а також місто  Афіни в Греції.

Згідно із заявою, Royal Caribbean стане першою круїзною лінією, що пропонує рейси з повністю вакцинованими пасажирами з Ізраїлю, де як екіпаж, так і гості старше 16 років будуть щеплені від COVID-19.

Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху сказав, що завдяки мільйонам проведених щеплень, Ізраїль став першою країною в світі, яка запустить новий флагман Royal Caribbean International - «Odyssey of the Seas». Це важливий економічний, туристичний момент для держави. Ізраїль - це глобальна модель успіху, де продовжують програму - «зелений паспорт", щоб мирно позбутися вірусу COVID-19. Подібно до того, як країна є чемпіоном світу з вакцинації, вона стане першою в світі з економіки і туризму в епоху після пандемії».

Майкл Бейлі президент і головний виконавчий директор судновласника сказав, що радий представити круїзи на новітньому та найбільш інноваційному кораблі.

Мандрівники будуть насолоджуватися подорожами і позитивними враженнями, яких їм так не вистачало під час карантину. Круїзи з Ізраїлю - це можливість, на яку Royal Caribbean International давно націлювалися. Новітній корабель - перший «Зелений острів» в морі.

Круїзний сезон судна влітку 2021 року буде доступний виключно для повністю вакцинованих жителів Ізраїлю. Навігацію літо-2021 «Odyssey of the Seas» проведе в Середземному морі.

Потім судно перетне Атлантичний океан, щоб почати в листопаді свій перший сезон в Північній Америці, пропонуючи маршрути від Форт-Лодердейл до Карибського моря тривалістю від 6 до 8 ночей.

Хоча «Odyssey» не є найбільшим круїзним лайнером у світі, на борту є безліч розваг, включаючи кілька басейнів, аквапарк для дітей, оглядовий майданчик, симулятори серфінгу і стрибків з парашутом.

«Odyssey of the Seas» - новинка круїзної компанії Royal Caribbean International. Він стане другим після «Spectrum of the Seas» поповненням в класі лайнерів «Quantum Ultra», які є збільшеною і доповненої версією суден класу «Quantum»: «Ovation», «Quantum» і «Anthem».

Royal Caribbean вирішила дебютувати з новим зовнішнім виглядом своїх лайнерів. Напис «Odyssey of the Seas» по корпусу має довжину 87,4 метра. Велика літера O має висоту 11,2 метра.

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень