• Ми працюємо сім днів на тиждень

Перезапуск морських круїзів провідними круїзними лініями

Новини

Компанії AIDA, Hapag-Lloyd Cruises і TUI готові відновити круїзи цього літа з європейських портів, що стане важливою глобальною віхою для відновлення основних морських круїзів.

Hapag-Lloyd Cruises і TUI планують розпочати круїзи з порту Гамбург в кінці липня. AIDA, яка належить Carnival Corporation & plc., відновить свої рейси на трьох лайнерах на початку серпня. Всі теплоходи цих компаній починають свої круїзи в німецьких портах. Успішне відновлення діяльності цих трьох брендів розпочинає перший масштабний перезапуск круїзних перевезень в Європі.

У той час як ці три круїзні компанії націлені головним чином на німецького споживача, одна з них - Hapag-Lloyd Cruises - активно пропонує міжнародні рейси для англомовних туристів на борту свого флагмана класу люкс Europa 2 та свого нового лайнера класу люкс-експедиція Hanseatic Inspiration.

Круїзи на Europa 2 і Hanseatic Inspiration будуть відбуватися з 60-відсотковим завантаженням, в цілому від 150 до 300 пасажирів на борту. В кінці липня на кораблі прибудуть пасажири з Німеччини, Австрії та Швейцарії.

У кожного судна між рейсами буде "день перезавантаження" без пасажирів на борту, який буде використаний для генерального прибирання та дезінфекції корабля. Йдеться про відхід від стандартних круїзних операцій, коли нові пасажири сідають на судно в той же день, коли висаджуються попередні пасажири лайнера.

Поновлення діяльності теплоходів компанії також буде супроводжуватися виконанням профілактичних заходів на суднах, які включають відмову від буфета самообслуговування; можливість приймати їжу в каютах; скорочення кількості столів і збільшення часу роботи усіх ресторанів; покрокові процедури посадки і використання тепловізійних камер при посадці та на борту.

AIDA відновить круїзи 5 серпня на теплоході AIDAperla рейс з Гамбурга. AIDAmar розпочинає круїз у Варнемюнде 12 серпня, а AIDAblu - від порту Кіль 16 серпня. Всі лайнери будуть виконувати чотирьох денні рейси без заходів у порти, здійснюючи сценічне плавання в Північному або Балтійському морі.

Теплоходи не будуть заповнені повністю. AIDA розробила протоколи з профілактики COVID-19 на суднах, щоб допомогти підтримати те, що компанія називає "найкрасивішим відпочинком".

На теплоходах запроваджено соціальне дистанціювання, а маски будуть пропонувати пасажирам на всіх корабельних просторах, за винятком барів, ресторанів, фітнес-центру і зон на відкритому повітрі.

При реєстрації пасажирів проводитимуться температурні перевірки, а по всьому судну будуть встановлені доступні станції ручної санації. Громадські зони та каюти регулярно дезінфікуватимуться. На кожному лайнері обов'язково знаходиться набір тестів на COVID-19, ПЛР-тести.

TUI Cruises розпочне навігацію на Mein Schiff 2 в кінці липня з 60-відсотковим завантаженням пасажирів.

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень