• Ми працюємо сім днів на тиждень

Дванадцять випадків коронавіруса зареєстровані на круїзному судні в Єгипті

Новини

Вчора Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) і міністерство охорони здоров'я Єгипту повідомили про 12 випадків коронавіруса в Єгипті на борту круїзного теплохода, який працював на лінії Асуан-Луксор. Серед пасажирів теплохода перебувала туристка з Тайваню, яка захворіла на коронавірус після повернення додому. Про випадок захворювання на коронавірус ВООЗ негайно проінформував Єгипет. На теплоході вжили необхідних заходів і обстежили всіх, хто був з хворою особою в контакті, особливо, обслуговуючий персонал туристичного судна. Взяли під спостереження всіх, хто спілкувався з нею або контактував під час рейсу. Тест на вірус дав у підсумку позитивний результат у 12 осіб персоналу. На сьогодні всі заражені відправлені на карантин, а всі контактні в 14-денну обсервацію. Не зважаючи на позитивні результати тестів, захворювання у членів екіпажу річкового теплоходу протікає без симптомів.

Круїзний корабель був відправлений в район Ель-Багдаді приблизно в 20 км (12 милях) від Луксора для проведення дезінфекційних заходів.

Судно, де працювали інфіковані члени екіпажу, прибуло в Луксор в четвер після триденного рейсу по Нілу. Круїзне судно прямувало в південно-єгипетське місто Луксор з Асуана, а далі вгору за течією Нілу. Перебуваючи в Асуані, пасажири відвідали кілька історичних місць, включаючи Ком Омбо і Едфу, перш ніж відправитися в Есну і Луксор. Досі відсутня інформація, скільки людей було на борту під час рейсу.

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень