• Ми працюємо сім днів на тиждень

«Silversea Cruises» планує побудувати нові теплоходи

Новини

Круїзна лінія класу люкс «Silversea Cruises» сьогодні належить «Royal Caribbean Cruises Ltd». У 2018 році "Royal Caribbean Cruises Ltd» придбала 67% акцій цієї компанії.

 Компанію заснували в 1994 році група Власова з Монако і римська сім'я Lefebvre і вона стала піонером в організації круїзів "все включено" на судні «Silver Cloud».
Девіз цієї компанії, що кожна людина неповторна і подорож кожного гостя має бути унікальною. «Silversea Cruises» організовує експедиційні круїзи, а також подорожі в розкішній комфортній обстановці до самих незвичайних частин світу.

У червні 2018 року «Silversea Cruises» оголосила, що планує побудувати сучасні кораблі, в тому числі два ультра-розкішних лайнера і експедиційне судно «Silver Origin» на 100 гостей. Теплохід «Silver Origin» курсуватиме по Галапагоським островам.

Існує величезний потенціал на ринку круїзної експедиційної індустрії. Вимогливим пасажирам сподобаються захоплюючі дизайни, які «Silversea» розробляє для них на новозбудованих кораблях.

Компанія підписала меморандум про взаєморозуміння з німецьким суднобудівником Мейером Верфт про будівництво двох теплоходів класу «Evolution». Очікується, що перше судно «Evolution» буде введено в експлуатацію у 2022 році.

Ці кораблі стануть поколінням екологічно чистих суден, які вперше будуть представлені на круїзному ринку ультра-розкоші.

«Silversea» також підписала контракт з голландською компанією «Shipyard De Hoop» на будівництво нового експедиційного корабля «Silver Origin», який буде обслуговувати маршрут Галапагоських островів. Очікується, що його експлуатація почнеться в березні 2020 року.

«Ми раді, що уклали угоду з Мейером Верфт на серію «Silver Evolution» і з голландською «Shipyard De Hoop » на будівництво« Silver Origin », - каже Манфреді Лефевр д'Овідіо, виконавчий голова «Silversea». «Виходячи з турботи про наших гостей, ми розсуваємо кордони круїзів ультра-класу люкс, а також експедиційних круїзів по Галапагоських островах та за їх межами, переглядаючи концепцію занурення у подорожі».

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень