• Ми працюємо сім днів на тиждень

Круїзи до країн де завжди тепло

Блог

Люди прагнуть проводити свою відпустку в теплих країнах. На планеті існує п'ять чудових місць, де туристи себе відчувають найкращим чином: Карибські та Галапагоські острови, Французька Полінезія, Гаваї і Середземне море.

Карибські острови.
Протягом більшої частини року на островах комфортна температура. Це найпопулярніший круїзний регіон у світі для аренди теплоходу. Він дуже популярний у мандрівників, які хочуть тепла, моря і відпочивати на незайманих пляжах.Карибські круїзи складаються з трьох окремих регіонів: Східний Карибський басейн, Західний Карибський басейн і Південний Карибський басейн. Порти південної частини Карибського басейну знаходяться поблизу екватора. Туристи насолоджуються теплим кліматом і чудовою природою, відвідуючи острова Тринідад і Тобаго, Гренада, Сент-Вінсент і Гренадіни та Барбадос.Карибські східні круїзи - це заходи суден на Багамські острови, в Пуерто-Ріко, до Домініканської Республіки. Пасажири відвідують острови з багатою флорою і фауною та відпочивають на пляжах з білосніжним піском.Маршрути по Західному Карибському басейну прокладені по екзотичних місцях, таких як Беліз і Гондурас, а також Ямайка і Кайманові острови, які відрізняються гарною екзотичною природою, прекрасними пляжами, незайманими місцями.

Галапагоські острови.
Маршрут на Галапагоські острови - це ідеальна експедиція та унікальний досвід. У віддаленому архіпелазі, розташованому недалеко від узбережжя Еквадору в Тихому океані, мешкає неймовірна кількість різноманітних диких тварин, ендемічних для Галапагоського національного парку та Галапагоського морського заповідника.Сухий сезон триває з червня по грудень із середньою температурою від 27 до 28 градусів тепла вдень. Вологий сезон з кінця грудня до травня може стати ще жаркішим з температурою до 31 градусів. Туристи прибувають на лайнерах на острови, щоб побачити пінгвінів, олушів з блакитними ногами, морських левів, морських ігуан, гігантських черепах, всіляких риб та морських птахів.

Французька Полінезія
Ви не могли навіть мріяти про такі ідеальні умови для круїзу. Французька Полінезія має такі напрямки: Таїті, Бора-Бора, Муреа, Таха, Хуахіні і інші ідилічні місця серед групи островів та атолів у південній частині Тихого океану.Погода в середньому сонячна, а температура 26 градусів протягом усього року, що робить круїз чудовим місцем де можна уникнути холодної погоди. Французька Полінезія відрізняється розкішною природою. Тут є острови вулканічного та коралового походження. Вулканічні острови відрізняються наявністю річок та озер, буйною рослинністю з багатим тваринним світом. На коралових атолах рослинності менше, позначається нестача прісної води - тут річок немає. Французька Полінезія на природу взагалі не може поскаржитися: чудові пляжі, зарості екзотичних рослин, чудовий клімат.

Гаваї
Туристи насолоджуються відпочинком на островах круглий рік. Гаваї пропонують різноманітні можливості для відвідування островів - від їжі, пляжів, водних видів спорту до пригод на відкритому повітрі.Круїзи на Гаваї пройдуть по островах Гаваїв (Великий острів), Оаху, Мауї і Ланаї. Краща екскурсія на Гаваях включає відвідування пляжу Вайкікі, Державного пам'ятника Даймонд-Хед і Перл-Харбора на Оаху та вертолітні тури, щоб побачити кратери вулканів, таких як Халеакала на Мауї і Гавайський парк вулканів на Великому острові.

Середземне море.
Літо - високий сезон для круїзних теплоходів, маршрути яких прокладені по західному та східному Середземномор'ї. Пасажири прибувають на лайнерах до портів, де їм організують екскурсії. Туристи мають змогу побачили античні місця і зануритися в незліченні культурні можливості.

Круїзи по східному Середземномор'ї доставляють пасажирів до Стамбулу, на Грецькі острови, до Дубровника (Хорватія) і Єрусалиму. У західному Середземномор'ї лайнери подорожують по класичних місцях, таких як Барселона, Канни, Флоренція, Неаполь, Венеція, Рим, Марсель, Монако і Мальта. Середземноморські круїзи пропонують відвідати різні країни під час однієї поїздки. Основні моменти подорожі - архітектура, історія і, звичайно ж, залиті сонцем пляжі і блакитні води влітку.

 

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень