• Ми працюємо сім днів на тиждень

«Роял Карібіан» – популярна американська круїзна компанія

Блог

«Royal Caribbean» («Роял Карібіан») – популярна американська круїзна компанія зі головним офісом в Майамі (США), власником якої є холдинг «Royal Caribbean Cruises Ltd», у якого 42 пасажирських судна під брендами п'яти дочірніх підприємств: «Celebrity Cruises», «Royal Caribbean», «Pullmantur Cruises», «Azamara Club Cruises» і «CDF Croisières de France». На сьогоднішній день холдинг контролює 25,6% світового круїзного ринку. За правилами компанії всі судна, починаючи з 1991 року, мають в кінці назви «of the Seas».
Компанія «Royal Carribean» і її круїзні лайнери користуються великою популярністю серед туристів Європи і Америки за можливість в будь-який час відправитися на Кариби з висококласним обслуговуванням і неперевершеним комфортом. Перші місця у світових рейтингах однозначно відзначають високий статус компанії. Вона більше 20 років в туристичній індустрії – це час, коли досвід перетворюється в відмінну якість!
Компанія була заснована в 1968 році. Три пароплавства в Норвегії об'єдналися з метою розвитку глобального бізнесу. Уже в 1970 році «Роял Карібіан» спустила на воду перше судно, а надалі кораблі з'являлися щороку. Власники компанії весь час оновлюють і реконструюють свої борти, покращуючи локальну інфраструктуру. Так, в користування туристам надаються не тільки каюти, але розважальні зони, спортивні майданчики, навіть скеледроми, бари та ресторани на воді. Також компанія робить великий акцент на безпеці - судна оснащені відеокамерами, металодетекторами та системами розпізнавання особистості.
Дорожня карта "Роял Карібіан» охоплює майже 200 напрямків із заходом в 300 портових міст. Є можливість потрапити буквально в будь-який куточок світу: Азія, Європа, Австралія, Мексика, Канада та навіть Аляска. Щорічно додаються нові туристичні напрямки. Так, в 2018 році з'явилися нові круїзи по Середземному морю. Все ж головна візитна картка перевізника - це Карибський напрямок.
26 березня 2021 року популярний круїзний лайнер «Grandeur of the Seas» ("Велич моря") клас «Vision» здійснить свій останній рейс під прапором «Royal Caribbean». Протягом своїх 23 років теплохід пройшов з туристами різноманітними європейськими та карибськими маршрутами. Сьогодні лайнер знайшов свій дім, відправившись до порту Балтімор, штат Меріленд.
Теплохід «Grandeur of the Seas» приєднається до дочірнього підприємства «Pullmantur Cruises». «Enchantment of the Seas» («Зачарованість морів») повернеться до Балтімору, щоб замінити «Grandeur of the Seas» весною 2021 року.
Флот «Pullmantur» складається з 4-х лайнерів. Це круїзні кораблі: «Monarch», «Sovereign», «Zenith» і «Horizon». Ці судна виконують круїзи в Європі (46%), Південній Америці (28%) та Карибському регіоні (23%).
Іспанська круїзна лінія «Pullmantur Cruises» з 1996 року є дочірнім підприємством холдингу «Royal Caribbean Cruises Ltd». Компанія орієнтується на організацію відпочинку для пасажирів з іспаномовних країн, відомих своїм умінням відпочивати по-справжньому весело. Відчуття нескінченного свята під час подорожі – найкраща характеристика відпочинку з «Pullmantur» («Пулмантур»).
Компанія перша серед популярних круїзних компаній ввела систему харчування «все включено» у 2005 році. Вона пропагує сімейні цінності, тому діти до 17 років у великому круїзі подорожують безкоштовно.

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ ТЕПЛОХОДА - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

Ми працюємо сім днів на тиждень