Додаткова інформація:
- 7500 грн - стоянка на рейді,
- 2500 грн - стоянка біля причалу,
- 10800 грн - ціна за годину при русі,
- 170000 грн/добу - добова оренда, не більше 10 ходових годин,
- мінімальне замовлення по харчуванню - 30000 грн,
- фуршет (без алкоголю) від 600 грн / чол,
- банкет (без алкоголю) від 850 грн / чол (середній банкетний чек на день - 850-1000 грн / чол),
- корк-фі 100 гривень з людини.
- через велику осадку судна висадка пасажирів на острів Великий проводиться моторним катером і займає від 15-20 хв.
«Святий Андрій» - це фешенебельне судно категорії «люкс», призначене для проведення ділових і святкових заходів на найвищому рівні. Корабель відрізняється бездоганним сервісом і комфортом. Оренда теплохода на сьогоднішній день - це одна з найбільш вдалих і поширених ідей проведення сімейного свята, ювілею, корпоративу, весілля, а прогулянка по Дніпру принесе величезне задоволення гостям і зробить святкування оригінальним і незабутнім.
Вартість оренди теплохода включає в себе використання всіх приміщень, крім пасажирських кают, які оплачуються окремо. На судні проводять заходи, коли корабель стоїть біля причалу або на рейді і під час руху.
«Святий Андрій» - це чудове місце для проведення корпоративних заходів і конференцій, а також затишний готель на 10 номерів.
Теплохід встановлений в історичній частині Києва в Подільському районі. Поруч на березі обладнана галерея, де проходять культурні заходи столиці (виставки, концерти).
Розташування пасажирського теплохода недалеко від центру допомагає гостям Києва, які проживають на судні, без особливих зусиль дістатися в будь-яку точку міста.
Тільки на «Святому Андрії» ви можете милуватися панорамою Києва прямо з вікна свого номера (пасажирської каюти). Кожен номер неповторний і індивідуальний, а бездоганний інтер'єр відповідає самому вимогливому гостю. На теплоході десять комфортних номерів з окремими санітарно-гігієнічними приміщеннями, в яких встановлені душ або ванна.
На судні два банкетних зали: «Білий зал» на другій палубі, де зручно розміщується до 25 осіб і «Банкетний зал» на третій палубі, розрахований на 60 осіб. На першій палубі розташований зал ресторану на 30 осіб.